Competiția YouthChallenge

🎥  Aveți o idee de combatere a schimbărilor climatice și a consumului excesiv de resurse? Folosești în mod curent produse reutilizabile? Participi la inițiative legate de mediu? Esti adeptul/ adepta fast fashion sau slow fashion? Preferi dieta vegetariană? Lumea are nevoie de implicarea ta! De aceea, dacă ai vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani, te încurajăm să iei parte la competiția noastră YouthChallenge! Ce trebuie să faci?

✅ Gândește-te la o problemă specifică – locală sau globală – și oferă o soluție cum o poți rezolva (folosind propriile exemple).

✅ Folosește sticker (online sau print) SAU filtru de Instagram (IG filter) atunci când te filmezi, disponibile aici: https://linktr.ee/waterofthefuture , înregistrează un videoclip (maxim 60 secunde) prin care împărtășești ceea ce face bine pentru planetă și cum te implici personal în combaterea schimbărilor climatice și în acțiuni de justiție socială.

✅ Videoclipul este gata de postare pe rețelele tale de socializare. Nu uita să folosești hashtagul #PeopleOfTheFuture. Apoi trimite linkul către videoclip direct către noi, completând formularul de concurs de pe site-ul  https://waterofthefuture.org/video-challenge.

👉 Consursul se desfășoară până pe 31 ianuarie 2024! Pe participanții din România îi așteaptă 1 premiu constând într-un pachet eco (experiențe sau produse sustenabile, relevante pentru contextul României).

👉 În plus, cel mai bun videoclip va lua parte la un vot internațional, unde premiul este o excursie în Portugalia, în acest an, pentru a întâlni tineri preocupați de schimările climatice din diferite țări europene.

👉 Câștigătorul va fi ales de un juriu național/internațional în funcție de creativitate, claritate și gândire critică, astfel:

i) creativitate: video-ul trebuie să fie original în povestirea sa; ii) claritate: a. video și audio ar trebui să fie ușor de văzut / citit / auzit și b. mesajul trebuie să fie clar și precis; iii) relevanță și gândire critica: angajament (existent sau viitor) față de climă și justiție socială.

Link site: https://waterofthefuture.org/video-challenge

Link concurs: https://linktr.ee/waterofthefuture