Conferință stiințifică internațională

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” are deosebita onoare de a vă invita să participați la următorul eveniment organizat de instituția noastră: a XXVII-a Conferință stiințifică internațională - Organizația bazată pe cunoaștere - KBO 2021, ce se va desfășura în perioada 10-12 Iunie 2021.

Invitatie_KBO_2021

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail: conferinta@armyacademy.ro.

Invitație la conferința de antropologie aplicată „Why Romania Needs Anthropologists: Teaching applied anthropology”

Universitatea Transilvania din Brașov și Asociația Inițiativa pentru Antropologie Utilă, sub egida Applied Anthropology Network din cadrul European Association of Social Anthropologists anunță conferința de antropologie aplicată „Why Romania Needs Anthropologists: Teaching applied anthropology”. Acesta este un eveniment satelit al simpozionului internațional Why The World Needs Anthropologists și va avea loc în format ONLINE, pe data de 12 decembrie a.c., între orele 11-14 EET/ora României.

Detalii
Activități online
Senatul Universității Transilvania din Brașov a decis în ședința din data de 27.10.2020 ca începând de miercuri, 28 octombrie 2020, cursurile, seminarele și laboratoarele să se desfășoare exclusiv online, pentru o perioadă de 14 zile, până în data de 10 noiembrie 2020. În această perioadă căminele universității rămân deschise.
Urmăriți site-ul universității https://unitbv.ro/stiri-si-evenimente.html pentru noi informații.
Info COVID

Ne preocupă sănătatea studenților, cadrelor didactice și a personalului administrativ dar și a colaboratorilor universității, astfel că am adoptat măsurile necesare pentru a limita răspândirea COVID-19. Citește informațiile relevante din pagina web: https://www.unitbv.ro/info-covid.html