Ești la început de drum și-ți cauți job? BLOCKBUSTER MEDIA organizează în Brașov un târg de joburi dedicat studenților

BLOCKBUSTER MEDIA SRL împreună cu partenerul RINGIER ROMÂNIA SRL și UNIVERSITATEA TRANSILVANIA DIN BRAȘOV anunță organizarea Târgului de locuri de muncă, dedicat studenților din învățământul terțiar universitar și non-universitar, în cadrul proiectului „Stagii de practică pentru viitorii profesioniști din domeniul Media – MEDIASTART”, POCU/626/6/13/132652, proiect cofinanțat din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Evenimentul va avea loc in data de 30 septembrie 2022, în intervalul orar 10:00-18:00 în cadrul Universității Transilvania din Brașov - Aula Sergiu T. Chiriacescu, situată în Str. Iuliu Maniu nr. 41A, Brașov, jud. Brașov.

La eveniment vor participa actori cu rol principal în facilitarea tranziției de la școală la viața activă, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, agenți economici în calitate de parteneri de practică și potențiali angajatori și nu în ultimul rând, mass-media.

În cadrul evenimentelor vor fi furnizate informații despre piața locurilor de muncă, și vor fi facilitate discuții relevante, între studenți, angajatori, reprezentanți ai universității, pe diferite teme precum:

- tranziția de la școală la viața activă, posibilități de integrare pe piața muncii, prezentarea CV-urilor pentru studenții care doresc angajarea, internship-uri

- „discuții libere” pentru dezbaterea liberă a problemelor identificate de aceștia.