Activități de relații cu publicul în perioada stării de alertă

În conformitate cu legislația în vigoare privind instituirea stării de alertă vă informăm că:

Solicitările privind obținerea unor documente, acte sau informații

 • Ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului, pe toată perioada stării de alertă, sunt suspendate activitățile specifice de relații cu publicul.
 • Vă reamintim faptul că procedura/informațiile de decazare a studentilor este/sunt disponibilă(e) pe Intranet din contul institutional de student.
 • Petițiile sau alte solicitări pot fi transmise în această perioadă telefonic/fax, sau folosind serviciile poștale/email.

Datele de contact ale facultății sunt: tel 0771308604, email: f-sc@unitbv.ro, adresa postala Str. Eroilor nr.25, Corpul T, sala TII10, etaj 2 - Secretariatul Facultatii De Sociologie si comunicare.

Pentru contactarea structurilor și serviciilor din universitate datele de contact se găsesc pe site-ul universității https://www.unitbv.ro/contact/contacteaza-ne.html sau https://www.unitbv.ro/despre-unitbv/administratie.html  

Studenţii vor folosi pentru corespondenţa prin email exclusiv conturile instituţionale de student.

 • Având în vedere că în general actele se depun on-line şi cu documente scanate ataşate, vă reamintim că potrivit regulamentelor interne „Actele în original vor fi transmise, prin poștă, imediat ce acest lucru este posibil. Termenul limită se împlinește la 30 de zile de la încetarea oricărei stări excepționale instituite de către autoritățile statului în contextul epidemiologic actual”
 • În cazul în care e absolut necesară obținerea unui document (eliberarea actelor de studii și/sau a documentelor școlare (diplome și suplimente la diplome, documente în original aflate la dosarul de student/ sau orice alt document) este necesară obținerea unei programări pe baza unei solicitări transmise pe e-mail sau telefonic

Programările se fac după principiul primul venit, primul servit şi cu respectarea unui număr maxim per zi astfel încât să fie asigurate măsurile de igienizare a spaţiilor.

Accesul în clădirile Universităţii în baza programării este permis individual studentului/ petentului, fără a fi însoţit de alte persoane.

 • Având în vedere recomandările autorităţilor pentru evitarea plăţilor cash, pe perioada instituirii stării de alertă casieriile Universităţii sunt închise pentru public, urmând ca plata taxelor scadente să fie făcută de către studenţi prin virament bancar. Informaţii privind plăţile prin virament bancar se regăsesc pe site-ul Universităţii la:

https://www.unitbv.ro/documente/Studenti/Taxe/Modalitati_de_plata_taxe_scolarizare.pdf

În cazul în care e necesară prezența în universitate, după obținerea unei programări de la structura la care doriți să vă deplasați, aveți obligativitatea de a respecta următoarele reguli de conduită obligatorie:

La intrarea în spațiile universității:

 • vi se va verifica temperatura corporală;
 • persoanele cu temperatură mai mare de 37,3oC au interzis accesul în spațiile universității.

În spațiile universității:

 • este obligatorie purtarea măștii de protecție care să acopere nasul și gura în spațiile universității (masca de protectie nu este asigurată de Universitate!) în caz contrar nu vi se permite accesul, chiar şi dacă aveţi programare, respectiv veţi fi obligat să părăsiţi imobilul dacă nu respectaţi regula pe toată durata prezenţei în imobil;
 • aveți obligația de a menține o distanță de minimum 1,5m față de alte persoane în toate zonele publice;
 • deplasați-vă strict acolo unde aveți o problemă de rezolvat, prezenţa dvs. în alte locaţii ale clădirii unde aţi primit permisiune de acces va atrage evacuarea dvs. din clădire de către personalul de pază, indiferent dacă aţi soluţionat sau nu problema pentru care aţi primit programare si acces;

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități:

 • dacă strănutați sau tușiți, acoperiți-vă gura și nasul cu un șervețel de unică folosință, pe care aveți grijă să-l aruncați imediat la coșul de gunoi;
 • nu vă atingeți ochii, nasul sau gura cu mâinile neigienizate;
 • spălați-vă cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde și dezinfectați-vă mâinile ori de câte ori este nevoie.

Respectați cu strictețe regulile de igienă generale recomandate de autorități:

 • evitați staționarea în spațiile comune;

Limitați contactul cu alte persoane

 • la maximum 15 minute, dacă distanța este sub 1,5 m;
 • evitați situațiile de formare a unor grupuri în incinta instituției;

Dacă prezentați manifestări respiratorii (tuse, strănut, rinoree, febră, dificultăți în respirație)

 • rămâneți acasă și sunați medicul de familie pentru a solicita sfaturi!