Mobilități de studiu și practică Erasmus+ FEBRUARIE - MARTIE 2022

Stimați studenți,

Vă aducem la cunoștință calendarul concursului de selecție pentru mobilități de studiu și practică Erasmus+ FEBRUARIE - MARTIE 2022

Concursul de selecție pentru mobilități de studiu și practică Erasmus+ se va derula în două etape, astfel:

1. Susținerea testării lingvistice

1) 11-24 februarie 2022: înscrierea pentru testarea lingvistică pe platforma E-learning UniTBv se face în 2 pași: înscrierea la Cursul Erasmus+ și completarea Formularului de înscriere pentru testarea lingvistică Erasmus+ accesând link-ul:
https://elearning.unitbv.ro/mod/questionnaire/view.php?id=77838
2) 26 februarie 2022: susținerea on-line a testării lingvistice pe platforma E-learning UniTBv (probă calculator și interviu)
3) 03 martie 2022: eliberarea către studenți a certificatelor lingvistice - copii scanate transmise prin email de către Biroul Erasmus+.

2. Concursul de selecție pentru mobilități Erasmus+

1) 26 februarie-13 martie 2022: depunerea on-line a dosarelor de candidatură pe portalul https://erasmus.unitbv.ro.
Logarea pe portal se va realiza doar cu detaliile contului de email personal instituțional (adresa completă de email și parola pentru contul ‘@student.unitbv.ro’ sau ‘@unitbv.ro’- în cazul doctoranzilor). Toate documentele care alcătuiesc dosarul de candidatură se vor încărca pe portal.
2) 14-21 martie 2022: evaluarea dosarelor de candidatură și realizarea selecției de către Comisiile de Selecție, Echivalare și Recunoaștere Erasmus+ (C-SER) la nivel de facultate/ departament.
3) 22 martie 2022: transmiterea de către coordonatori la Biroul Erasmus+ a proceselor verbale de selecție și actualizarea Portalului Erasmus+ cu rezultatele selecției.
4) Începând cu 22 martie 2022: nominalizarea studenților selectați la instituțiile gazdă de către coordonatorii Erasmus+.

Pentru mai multe detalii accesati linkul Erasmus pentru studenți (unitbv.ro)