Mesaj către absolvenții specializării Asistență Socială din anul 2022

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR), organism reprezentant al corpului asistenților sociali din România în relațiile cu autoritățile, reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei în cadrul vieții sociale.

Începând cu anul 2023, CNASR și-a propus două obiective în ceea ce privește dezvoltarea profesiei de asistent social, în raport cu absolvenții specializării Asistență Socială: (1) Monitorizarea anuală a înscrierii absolvenților de Asistență Socială în Registrul Național al Asistenților Sociali din România (RNASR), în acord cu prevederile legislative privind desfășurarea profesiei de asistent social; și (2) Analiza anuală a situației absorbției pe piața muncii a absolvenților de Asistență Socială din România, în termen de un an de la absolvire.

Pentru atingerea acestor obiective, CNASR are nevoie de sprijinul și colaborarea dvs., prin participarea la acest studiu. Respondenții vizați sunt absolvenți ai specializării Asistență Socială, promoția 2022.

Așadar, având în vedere că vă încadrați în această categorie, vă invităm accesați linkul https://forms.gle/Vmm2p2rgK8tU563t9 și să completați chestionarul, răspunzând cu sinceritate la întrebări. Răspunsurile dvs. sunt anonime și confidențiale. Prin completarea și trimiterea acestui chestionar vă dați acordul de a participa la studiu și ca CNASR să utilizeze informațiile furnizate de dvs. în diseminarea rezultatelor. Pe baza analizei și prelucrării datelor colectate prin acest studiu, CNASR va putea face demersuri argumentate pentru a promova, proteja și dezvolta profesia de asistent social și a o face mai atractivă pentru debutanți.

Data limită pentru completarea chestionarului: 15 iulie 2023.

Colegiul National al Asistentilor Sociali
Departamentul de Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0758 114 771
Tel. fix : 021 317 51 25
Fax: 031 817 20 47