Programul EURO 200 pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare pentru anul 2024

Vă informăm că s-a lansat un nou program EURO 200 de acordare a unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare, pentru anul 2024.

Beneficiarii acestui program sunt elevii/studenții din învățământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 500 lei/membru de familie. La stabilirea venitului brut lunar pe membru de familie se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii familiei în luna precedentă depunerii cererii, ca la dosarele de bursă socială.

Pâna la data de 20 mai 2024, studenții doritori şi care îndeplinesc condițiile cerute de legea nr. 269/2004, cu modificările și completările ulterioare, vor depune la secretariatul Facultății de Sociologie si Comunicare dosarul cu actele necesare.

Ajutorul financiar reprezintă echivalentul în lei a 200 de euro pentru un computer, calculat la cursul de schimb valutar comunicat de Banca Națională a României pentru ultima zi a lunii precedente, fără a depăşi valoarea computerului achiziționat. Ajutorul se acordă o singură dată în cadrul unei familii.

Legislație privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare

Calendar pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare

  Cerere EURO 200_2024